Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена моделюванню замішування тіста та визначенню раціональних геометричних параметрів робочих органів тістомісильних машин і режимів їх роботи.
Опис
Ключові слова
тістомісильна машина, замішування, тісто, моделювання, штифтовий робочий орган, kneading machine, kneading dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Шпак, М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; НУХТ. - К., 2015. - 24 с.