Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена моделюванню замішування тіста та визначенню раціональних геометричних параметрів робочих органів тістомісильних машин і режимів їх роботи.

Опис

Ключові слова

тістомісильна машина, замішування, тісто, моделювання, штифтовий робочий орган, kneading machine, kneading dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Шпак, М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; НУХТ. - К., 2015. - 24 с.