Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена моделюванню замішування тіста та визначенню раціональних геометричних параметрів робочих органів тістомісильних машин і режимів їх роботи.

Опис

Ключові слова

тістомісильна машина, замішування, тісто, моделювання, штифтовий робочий орган, kneading machine, kneading dough, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Шпак, М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; НУХТ. - К., 2015. - 24 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced