Вплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробів
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті розглянуті дослідження одного із важливіших напрямків вивчення реологічних властивостей пастильних виробів. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на драгле утворення та піноутворення під час технологічного процесу, а також на показники їх в’язкості.
This article discusses some of the most important research directions in studying the rheological properties Pastila products. Identify and analyze influence Lamidan and tsikorlakt on of gelling and the foaming Pastila mass during the process, as well as indicators of effective viscosity.
Опис
Ключові слова
драглеутворення, of gelling, піноутворення, the foaming, ефективна в’язкість, of effective viscosity, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шаповалова, Н. П. Вплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробів / Н. П. Шаповалова // Sword : збірник наукових праць. - Иваново: МАРКОВА АД, 2014. - Вып. №4 (37), Т. 10. - С. 62-68