Вплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуті дослідження одного із важливіших напрямків вивчення реологічних властивостей пастильних виробів. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на драгле утворення та піноутворення під час технологічного процесу, а також на показники їх в’язкості. This article discusses some of the most important research directions in studying the rheological properties Pastila products. Identify and analyze influence Lamidan and tsikorlakt on of gelling and the foaming Pastila mass during the process, as well as indicators of effective viscosity.

Опис

Ключові слова

драглеутворення, of gelling, піноутворення, the foaming, ефективна в’язкість, of effective viscosity, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Вплив біологічно активних добавок на драглеутворюючі та піноутворюючі властивості пастильних виробів / Н. П. Шаповалова // Sword : збірник наукових праць. - Иваново: МАРКОВА АД, 2014. - Вып. №4 (37), Т. 10. - С. 62-68

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced