DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20698

Название: Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії
Другие названия: Croquanter-Texinika as a modern method of molecular gastronomy
Авторы: Пшенічнікова, Юлія
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Pshenichnikova, Yulia
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: CROQUANTER-техніка
CROQUANTER-техника
CROQUANTER-technology
заклади ресторанного господарства
заведения ресторанного хозяйства
Institutions restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Пшенічнікова, Ю.О. Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії / Ю. О. Пшенічнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 642
Краткий осмотр (реферат): Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства. The main goal of research was the introduction of a new method of obtaining karotynovmisnoho product functional purpose of the plant material with minimal loss when it is received in terms of business restaurant business, and use it as a cooking technology with a high content of retinol, and in their design to expand the assortment minimum facilities restaurants. Главной целью научных исследований было внедрение нового метода получения каротиновмисного продукта функционального назначения из растительного сырья с минимальными потерями при его получении в условиях предприятий ресторанного хозяйства, а также использование его как в технологии приготовления блюд с большим содержанием ретинола, так и при их оформлении для расширения ассортиментного минимума в заведениях ресторанного хозяйства.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20698
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
130 r_642.pdf29,28 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback