Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
CROQUANTER-техніка, CROQUANTER-техника, CROQUANTER-technology, заклади ресторанного господарства, заведения ресторанного хозяйства, Institutions restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пшенічнікова, Ю.О. Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії / Ю. О. Пшенічнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 642