Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20840
Title: Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Страшинський, Ігор Мирославович
Крепак, Вікторія Віталіївна
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: фаршеві системи
харчові волокна
м’ясо
пшеничні висівки
wheat bran
minced system
food fiber
meat
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак, Ю. А. Ястреба // Актуальні проблемі та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 40- річчю заснування факультету ХТГРТБ, м. Потава, 20-21 листопада 2014 р. – Полтава: ПУЕТ, 2015. - С. 38-40.
Abstract: В роботі досліджено вплив пшеничних висівок та бамбукових харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем. В якості харчових волокон використовують пшеничні висівки та бамбукові харчові волокна. In work investigated influence of wheat bran and bamboo food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems. As food fiber used as wheat bran and food fiber bamboo.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20840
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf378.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.