Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі досліджено вплив пшеничних висівок та бамбукових харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем. В якості харчових волокон використовують пшеничні висівки та бамбукові харчові волокна.
In work investigated influence of wheat bran and bamboo food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems. As food fiber used as wheat bran and food fiber bamboo.
Опис
Ключові слова
фаршеві системи, харчові волокна, м’ясо, пшеничні висівки, wheat bran, minced system, food fiber, meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак, Ю. А. Ястреба // Актуальні проблемі та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 40- річчю заснування факультету ХТГРТБ, м. Потава, 20-21 листопада 2014 р. – Полтава: ПУЕТ, 2015. - С. 38-40.