Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/211
Title: Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Біла, Галина Миколаївна
Іщенко, Віра Миколаївна
Іщенко, Микола Володимирович
Keywords: біологічно активні речовини
екстракт
гарбуз
макроелементи
мікроелементи
biologically active matters
extract
pumpkin
makroelements
microelements
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Дослідження екстракту гарбуза для отимання консервів профілактичного призначення / М. М. Жеплінська, Г. М. Біла, В. М. Іщенко, М. В. Іващенко // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32 - С. 71-74.
Abstract: В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення. In the article the resulted results of researches are from determination biologically of active matters, which are contained in the extract of pumpkin, which is used as one of components at the production of fruit can food of the prophylactic setting.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/211
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pahv4.pdf146.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.