Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення. In the article the resulted results of researches are from determination biologically of active matters, which are contained in the extract of pumpkin, which is used as one of components at the production of fruit can food of the prophylactic setting.

Опис

Ключові слова

біологічно активні речовини, екстракт, гарбуз, макроелементи, мікроелементи, biologically active matters, extract, pumpkin, makroelements, microelements, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження екстракту гарбуза для отимання консервів профілактичного призначення / М. М. Жеплінська, Г. М. Біла, В. М. Іщенко, М. В. Іващенко // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32 - С. 71-74.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced