Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21149
Title: Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання
Other Titles: Improvement of construction and regimes of work of breadcutting equipment
Authors: Теличкун, Володимир Іванович
Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Telychkun, Volodymyr
Gubenia, Oleksii
Telychkun, Yuliia
Keywords: хліб
різання
режим
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
хлеб
резание
bread
cutting
regime
Issue Date: 2009
Citation: Губеня, О. О. Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 9. - С. 42-44.
Series/Report no.: 9;
Abstract: Застосування наведених рекомендацій щодо вибору різального інструменту, режимів різання хліба та розрахунку силових параметрів процесу дозволяє забезпечити високу продуктивність різання, поверхню зрізу високої якості, без викришування та деформування продукту, та низькі енерговитрати процесу. Применение приведенных рекомендаций относительно выбора резательного инструмента, режимов резания хлеба и расчета силовых параметров процесса позволяет обеспечить высокую производительность резания, поверхность среза высокого качества, без выкрашивания и деформирования продукта, и низкие энергозатраты процесса. Application of brought recommendations over in relation to the choice of cutting instrument, modes of cutting of bread and calculation of power parameters of process allows to provide the high yield of cutting, surface of cut of high quality, without painting and deformation of product, and low cost of energy for process.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21149
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gubenia Telychkun 2009.pdf221.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.