Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосування наведених рекомендацій щодо вибору різального інструменту, режимів різання хліба та розрахунку силових параметрів процесу дозволяє забезпечити високу продуктивність різання, поверхню зрізу високої якості, без викришування та деформування продукту, та низькі енерговитрати процесу.
Application of brought recommendations over in relation to the choice of cutting instrument, modes of cutting of bread and calculation of power parameters of process allows to provide the high yield of cutting, surface of cut of high quality, without painting and deformation of product, and low cost of energy for process.
Опис
Ключові слова
хліб, різання, режим, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, bread, cutting, regime
Бібліографічний опис
Губеня, О. О. Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 9. - С. 42-44.