Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування наведених рекомендацій щодо вибору різального інструменту, режимів різання хліба та розрахунку силових параметрів процесу дозволяє забезпечити високу продуктивність різання, поверхню зрізу високої якості, без викришування та деформування продукту, та низькі енерговитрати процесу. Application of brought recommendations over in relation to the choice of cutting instrument, modes of cutting of bread and calculation of power parameters of process allows to provide the high yield of cutting, surface of cut of high quality, without painting and deformation of product, and low cost of energy for process.

Опис

Ключові слова

хліб, різання, режим, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, bread, cutting, regime

Бібліографічний опис

Губеня, О. О. Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 9. - С. 42-44.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced