Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Perspective development of new multivitamin Fresh, enriched with biologically active substances extract grape seed, for institutions restaurant industry.

Опис

Ключові слова

лікарські рослини, ресторанне господарство, medicinal plants, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Жукова, Н. В. Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоїв / Н. В. Жукова, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 404.