Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства.
Perspective development of new multivitamin Fresh, enriched with biologically active substances extract grape seed, for institutions restaurant industry.
Опис
Ключові слова
лікарські рослини, ресторанне господарство, medicinal plants, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Жукова, Н. В. Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоїв / Н. В. Жукова, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 404.