Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/215
Title: Интенсификация процесса производства сыра для плавления
Authors: Орлов, Леонид Алексеевич
Яровой, Владимир Леонидович
Панчук, Мирослав Васильевич
Колотило, М. В.
Крыжановский, Р. И.
Keywords: интенсификация
сыр для плавления
молочная отрасль
intensification
cheese to melt
dairy industry
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 1986
Citation: Интенсификация процесса производства сыра для плавления / Л. А. Орлов, В. Л. Яровой, М. В. Панчук, М. В. Колотило, Р. И. Крыжановский // Пищевая промышленность. – Киев : Техніка, 1986. – № 1.
Abstract: Важнейшей задачей молочной отрасли является рациональное использование сырьевых ресурсов. Комплексная и рациональная их переработка, увеличение выпуска продуктов из обезжиренного молока, пахты и сыворотки — один из основных факторов повышения эффективности производства.
The most important task of the dairy industry is the rational use raw materials. Integrated management of their sales, increase product release from skim milk, whey and buttermilk - one of the major factor in improving the efficiency of production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/215
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Intens. protc..pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.