DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Навчально-методичні матеріали >
Курси та конспекти лекцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21619

Название: Технологія борошномельного виробництва
Другие названия: Technology of flour milling manufacture
Авторы: Перегуда, Микола Антонович
Харченко, Євген Іванович
Pereguda, Nikolay
Harchenko, Evgeniy
Ключевые слова: зволожування
помел зерна
борошно
баланс помелу
увлажнение
помол зерна
мука,
баланс помола
humidifying
milling of grain
flour
balance of a millimg
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Перегуда М. А. Технологія борошномельного виробництва: конспект лекцій для студентів спец. 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / М. А. Перегуда, Є. І. Харченко. – К.: НУХТ, 2011. – 80 с.
Краткий осмотр (реферат): В конспекті лекцій наведено технології підготовки та помелу зерна пшениці та жито в борошно. В конспекте лекций приведены технологии подготовки и помола зерна пшеницы и ржи в муку. In the abstract of lectures technologies of preparation and a milling of grain of wheat and a rye in a flour are resulted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21619
Appears in Collections:Курси та конспекти лекцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17.pdf10,03 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback