Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21619
Title: Технологія борошномельного виробництва : конспект лекцій
Authors: Перегуда, Микола Антонович
Харченко, Євген Іванович
Keywords: зволожування
помел зерна
борошно
баланс помелу
humidifying
milling of grain
flour
balance of a millimg
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2011
Citation: Перегуда М. А. Технологія борошномельного виробництва : конспект лекцій для студентів спец. 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / М. А. Перегуда, Є. І. Харченко. – К.: НУХТ, 2011. – 80 с.
Abstract: В конспекті лекцій наведено технології підготовки та помелу зерна пшениці та жито в борошно. In the abstract of lectures technologies of preparation and a milling of grain of wheat and a rye in a flour are resulted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21619
Appears in Collections:Курси та конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf10.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.