Технологія борошномельного виробництва : конспект лекцій
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В конспекті лекцій наведено технології підготовки та помелу зерна пшениці та жито в борошно.
In the abstract of lectures technologies of preparation and a milling of grain of wheat and a rye in a flour are resulted.
Опис
Ключові слова
зволожування, помел зерна, борошно, баланс помелу, humidifying, milling of grain, flour, balance of a millimg, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Перегуда М. А. Технологія борошномельного виробництва : конспект лекцій для студентів спец. 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / М. А. Перегуда, Є. І. Харченко. – К.: НУХТ, 2011. – 80 с.