DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21909

Название: Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy
Другие названия: Дослідження складу морозива з використанням низькотемпературної спектроскопії ЯМР 1Н
Авторы: Polischuk, Galina
Ivanov, Sergey
Krupskaya, Tatyana
Turov, Vladimir
Поліщук, Галина Євгеніївна
Іванов, Сергій Віталійович
Крупська, Тетяна Василівна
Туров, Володимир Всеволодович
Ключевые слова: ice cream
phase composition
bound water
кафедра технології молока і молочних продуктів
морозиво
зв'язана вода
фазовий склад
мороженное
фазовый состав
связанная вода
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Ice cream phase composition study using low temperature 1H NMR spectroscopy / Galina Polischuk, Sergii Ivanov, Tetiana Krupska, Volodimir Turov // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. – Vol. 1, Is. 1. – Р. 7-14.
Краткий осмотр (реферат): The results of undertaken studies can be used to calculate the actual sucrose and lactose concentrations in mixtures and ice cream through a wide range of low temperatures. Результати проведених досліджень, можуть бути використані для розрахунку фактичного вмісту сахарози і лактози в концентрації сумішей і морозива за допомогою широкого діапазону низьких температурах. Результаты проведенных исследований, могут быть использованы для расчета фактического содержания сахарозы и лактозы в концентрации смесей и мороженого с помощью широкого диапазона низких температур.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21909
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback