Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання харчових волокон у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the use of fiber technology in the manufacture of pastry products

Опис

Ключові слова

капкейки, сupcake, харчові волокна, dietary fiber, дозування, dosage, водопоглинальна здатність, vodopohlynalna capacity, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами / А. С. Яцкевич, А. В. Ковтун, Н. П. Бондар, Л. Ю. Шаран // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12 – С. 126-130.

Зібрання