Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22230
Title: Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами
Authors: Яцкевич, Аліна Сергіївна
Ковтун, Аліна Володимирівна
Бондар, Наталія Петрівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Keywords: капкейки
сupcake
харчові волокна
dietary fiber
дозування
dosage
водопоглинальна здатність
vodopohlynalna capacity
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами / А. С. Яцкевич, А. В. Ковтун, Н. П. Бондар, Л. Ю. Шаран // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12 – С. 126-130.
Abstract: Проведено дослідження з використання харчових волокон у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the use of fiber technology in the manufacture of pastry products
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22230
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stattya.pdf768.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.