DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22230

Название: Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами
Другие названия: Improving technology cupcake fortified with dietary fiber
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Яцкевич, Аліна Сергіївна
Ковтун, Аліна Володимирівна
Бондар, Наталія Петрівна
Sharan, Larisa
Yatskevich, Alina
Kovtun, Alina
Bondar, Natalia
Ключевые слова: капкейки
сupcake
харчові волокна
пищевые волокна
dietary fiber
дозування
дозирование
dosage
водопоглинальна здатність
водопоглотительная способность
vodopohlynalna capacity
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Удосконалення технології капкейків, збагачених харчовими волокнами / А. С. Яцкевич, А. В. Ковтун, Н. П. Бондар, Л. Ю. Шаран // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12 – С. 126-130.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження з використання харчових волокон у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів Проведено исследование по использованию пищевых волокон в технологии изготовления мучных кондитерских изделий A study on the use of fiber technology in the manufacture of pastry products
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22230
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Stattya.pdf768,4 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback