Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22413
Title: Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві
Other Titles: Using electrochemical activation in wine and cognac production
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Люлька, Олександр Миколайович
Kuzmin, Oleg
Lulka, Alexander
Keywords: питна вода
показники якості
винно-коньячне виробництво
показатели качества
винно-коньячный производство
питьевая вода
wine and cognac production
drinking water
quality parameters
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві / О. В. Кузьмін, О. М. Люлька // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 43-44.
Abstract: На сьогодні у винно-коньячному виробництві залишаються актуальними питання по моделюванню складу технологічної води, яку у виноробстві використовують для живлення парових котлів, миття обладнання, посуду та ін. На сегодня в винно-коньячном производстве остаются актуальными вопросы по моделированию состав технологической воды, в виноделии используют для питания паровых котлов, мойки оборудования, посуды и др. Today, the wine and brandy production are urgent issues on modeling of process water, which is used in winemaking to power the boilers, washing machines, kitchenware and others.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22413
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf119.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.