Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22413
Title: Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Люлька, Олександр Миколайович
Keywords: питна вода
показники якості
винно-коньячне виробництво
wine and cognac production
drinking water
quality parameters
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві / О. В. Кузьмін, О. М. Люлька // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 43-44.
Abstract: На сьогодні у винно-коньячному виробництві залишаються актуальними питання по моделюванню складу технологічної води, яку у виноробстві використовують для живлення парових котлів, миття обладнання, посуду та ін. Today, the wine and brandy production are urgent issues on modeling of process water, which is used in winemaking to power the boilers, washing machines, kitchenware and others.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22413
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf119.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.