Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогодні у винно-коньячному виробництві залишаються актуальними питання по моделюванню складу технологічної води, яку у виноробстві використовують для живлення парових котлів, миття обладнання, посуду та ін. Today, the wine and brandy production are urgent issues on modeling of process water, which is used in winemaking to power the boilers, washing machines, kitchenware and others.

Опис

Ключові слова

питна вода, показники якості, винно-коньячне виробництво, wine and cognac production, drinking water, quality parameters, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництві / О. В. Кузьмін, О. М. Люлька // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 43-44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced