Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження упаковок йогуртів різних виробників. Встановлені деякі показники їхньої якості. У зразках визначалися вміст кальцію, вітаміну С, а також стійкість казеїн-кальцій-фосфатного комплексу і кількість молочнокислих бактерій. The yoghurts of different producers were researched. Some indexes of their quality were set. The quantities of calcium, vitamin С and also stability of the casein calcium phosphate complex and amount of lactics bacteria were determined in the standards

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, йогурт, молочно-кислі бактерії, кальцій, вітамін С, yoghurt, lactics bacteria, calcium, vitamin С

Бібліографічний опис

Попова, І. В. Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів / І. В. Попова, С. І. Миколів, С. О. Ковальова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. - С. 162.