Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження упаковок йогуртів різних виробників. Встановлені деякі показники їхньої якості. У зразках визначалися вміст кальцію, вітаміну С, а також стійкість казеїн-кальцій-фосфатного комплексу і кількість молочнокислих бактерій.
The yoghurts of different producers were researched. Some indexes of their quality were set. The quantities of calcium, vitamin С and also stability of the casein calcium phosphate complex and amount of lactics bacteria were determined in the standards
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, йогурт, молочно-кислі бактерії, кальцій, вітамін С, yoghurt, lactics bacteria, calcium, vitamin С
Бібліографічний опис
Попова, І. В. Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів / І. В. Попова, С. І. Миколів, С. О. Ковальова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. - С. 162.