Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23100
Title: Температурний вплив на якість екструдатів
Authors: Сергеєв, Анатолій Дмитрович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Кобилінська, Олена Валеріївна
Блаженко, Сергій Іванович
Keywords: зернова сировина
біополімер
екструзійне оброблення
оптимальні параметри
рівняння регресії
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
grain raw materials
biopolymer
extrusion processing
optimal parameters
regression
Issue Date: 2002
Citation: Температурний вплив на якість екструдатів / А. Д. Сергєєв, В. М. Ковбаса, В.А. Терлецька, О. В. Кобилінська, С. І. Блаженко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2002. - № 12. – С. 51-52.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення. The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23100
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skovtvnyae.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.