Температурний вплив на якість екструдатів

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення. The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.

Опис

Ключові слова

зернова сировина, біополімер, екструзійне оброблення, оптимальні параметри, рівняння регресії, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, grain raw materials, biopolymer, extrusion processing, optimal parameters, regression

Бібліографічний опис

Температурний вплив на якість екструдатів / А. Д. Сергєєв, В. М. Ковбаса, В.А. Терлецька, О. В. Кобилінська, С. І. Блаженко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2002. - № 12. – С. 51-52.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced