Температурний вплив на якість екструдатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення. The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.

Опис

Бібліографічний опис

Температурний вплив на якість екструдатів / А. Д. Сергєєв, В. М. Ковбаса, В.А. Терлецька, О. В. Кобилінська, С. І. Блаженко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2002. - № 12. – С. 51-52.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в