Температурний вплив на якість екструдатів
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення.
The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.
Опис
Ключові слова
зернова сировина, біополімер, екструзійне оброблення, оптимальні параметри, рівняння регресії, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, grain raw materials, biopolymer, extrusion processing, optimal parameters, regression
Бібліографічний опис
Температурний вплив на якість екструдатів / А. Д. Сергєєв, В. М. Ковбаса, В.А. Терлецька, О. В. Кобилінська, С. І. Блаженко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2002. - № 12. – С. 51-52.