Соцільно-відповідальний маркетинг як чинник формування попиту на харчові продукти
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра економіки праці та менеджменту, cоцільно-відповідальний маркетинг, попит, харчові продукти, socially responsible marketing, demand, food
Бібліографічний опис
Мостенська, Т. Г. Соцільно-відповідальний маркетинг як чинник формування попиту на харчові продукти / Т. Г. Мостенська // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, Київ, 24-25 березня 2016 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2016. – С. 229-232.