Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23374
Title: Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин
Authors: Кошеленко, Олена
Гречко, Ніна Яківна
Толстенко, Дмитро Петрович
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
окислювань покоричневіння
вино
виноматеріал
виноматеріал
oxidized browning
wine
wine materials
Issue Date: 2002
Citation: Кошеленко, О. Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин / О. Кошеленко, Н. Я. Гречко, Д. П. Толстенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.
Abstract: Одним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння. One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23374
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.PDF356.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.