Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння. One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, окислювань покоричневіння, вино, виноматеріал, виноматеріал, oxidized browning, wine, wine materials

Бібліографічний опис

Кошеленко, О. Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин / О. Кошеленко, Н. Я. Гречко, Д. П. Толстенко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23–25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced