Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено зразки перспективних сортів ячменю для використання у пивоваріння. The samples of promising barley varieties for use in brewing.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ячмінь, пивоваріння, плівчастість, barley, brewing, plivchastist

Бібліографічний опис

Шубенко, А. Н. Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива / А. Н. Шубенко, А. Є. Мелетьєв // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.