Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено зразки перспективних сортів ячменю для використання у пивоваріння. The samples of promising barley varieties for use in brewing.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ячмінь, пивоваріння, плівчастість, barley, brewing, plivchastist
Бібліографічний опис
Шубенко, А. Н. Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива / А. Н. Шубенко, А. Є. Мелетьєв // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.