Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено зразки перспективних сортів ячменю для використання у пивоваріння. The samples of promising barley varieties for use in brewing.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ячмінь, пивоваріння, плівчастість, barley, brewing, plivchastist
Бібліографічний опис
Шубенко, А. Н. Підбір і раціональне використання різних сортів ячменю у виробництві пива / А. Н. Шубенко, А. Є. Мелетьєв // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 103.