Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23669
Название: Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої
Авторы: Олексійчук, Олександр
Українець, Анатолій Іванович
Хіврич, Борис Іванович
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
ферменти
соя
солод
якісні показники
каталіз
enzymes
soy
malt
quality indicators
catalysis
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Олексійчук, О. В. Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої / О. В. Олексійчук, А. І. Українець, Б. І. Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23669
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11.pdf414.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.