Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферменти, соя, солод, якісні показники, каталіз, enzymes, soy, malt, quality indicators, catalysis

Бібліографічний опис

Олексійчук, О. В. Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої / О. В. Олексійчук, А. І. Українець, Б. І. Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced