Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23669
Назва: Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої
Автори: Олексійчук, Олександр
Українець, Анатолій Іванович
Хіврич, Борис Іванович
Ключові слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
ферменти
соя
солод
якісні показники
каталіз
enzymes
soy
malt
quality indicators
catalysis
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Олексійчук, О. В. Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої / О. В. Олексійчук, А. І. Українець, Б. І. Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23669
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf414.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.