Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24028
Title: Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Мартиненко, Тетяна Андріївна
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
біохімічний склад
порошки із зеленої маси рослин
сировина
biochemical composition
powders of green mass of plants
raw
Issue Date: 2016
Citation: Сімахіна, Г. О. Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Т. А. Мартиненко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 10-12.
Abstract: Концепцією стратегії виробництва харчових продуктів є пошук нових джерел біологічно активних сполук, використання нетрадиційних видів сировини, створення нових технологій, що дозволяють підвищити харчову і біологічну цінність продукту, забезпечити певні задані властивості, збільшити термін зберігання. Concept of food production strategy is to search for new sources of biologically active compounds, the use of alternative raw materials, new technologies to increase food and biological value of the product, provide certain desired properties, increase shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24028
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf114.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.