Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Концепцією стратегії виробництва харчових продуктів є пошук нових джерел біологічно активних сполук, використання нетрадиційних видів сировини, створення нових технологій, що дозволяють підвищити харчову і біологічну цінність продукту, забезпечити певні задані властивості, збільшити термін зберігання.
Concept of food production strategy is to search for new sources of biologically active compounds, the use of alternative raw materials, new technologies to increase food and biological value of the product, provide certain desired properties, increase shelf life.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, біохімічний склад, порошки із зеленої маси рослин, сировина, biochemical composition, powders of green mass of plants, raw
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Т. А. Мартиненко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 10-12.