Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24130
Title: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю
Authors: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шаран, Андрій Васильович
Бондар, Наталія Петрівна
Keywords: борошняні кондитерські вироби
сonfectionery products
мінерально-вітамінні суміші
mineral-vitamin mixes
оптимальне дозування, показники якості
optimum dosage
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Citation: Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран, Л. Арсеньєва, А. Шаран, Н. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4(201). – С. 45-48.
Abstract: Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24130
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf293.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.