Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, сonfectionery products, мінерально-вітамінні суміші, mineral-vitamin mixes, оптимальне дозування, показники якості, optimum dosage, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран, Л. Арсеньєва, А. Шаран, Н. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4(201). – С. 45-48.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced