Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаран, Лариса Олександрівна-
dc.contributor.authorАрсеньєва, Лариса Юріївна-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorБондар, Наталія Петрівна-
dc.date.accessioned2016-09-21T08:37:06Z-
dc.date.available2016-09-21T08:37:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКорекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран, Л. Арсеньєва, А. Шаран, Н. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4(201). – С. 45-48.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24130-
dc.description.abstractПроведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry productsuk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectсonfectionery productsuk_UA
dc.subjectмінерально-вітамінні сумішіuk_UA
dc.subjectmineral-vitamin mixesuk_UA
dc.subjectоптимальне дозування, показники якостіuk_UA
dc.subjectoptimum dosageuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.titleКорекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf293.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.