DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24150

Название: Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів
Другие названия: The use of corn germ flour in the production of flour confectionery
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Шаран, Андрій Васильович
Шевченко, Олена Олександрівна
Білик, Анастасія Володимирівна
Sharan, Larisa
Sharan, Andrey
Shevchenko, Elena
Bilik, Anastasia
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
сonfectionery products
борошно зародку кукурудзи
мука зародышей кукурузы
corn germ meal
дозування
дозирование
dosage
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів / Л. О. Шаран, О. О. Шевченко, А. В. Білик, А. В. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 387.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів Проведено исследование по использованию муки зародышей кукурузы в технологии изготовления мучных кондитерских изделий A study on the corn germ meal technology in the manufacture of pastry products
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24150
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.pdf196,77 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback