Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів.
The study on the use of corn germ in the technology of production of flour confectionery.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, борошно зародку кукурудзи, дозування, сonfectionery products, corn germ meal, dosage, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Шевченко, Л. О. Шаран, А. В. Білик, А. В. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 387.