Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. The study on the use of corn germ in the technology of production of flour confectionery.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, борошно зародку кукурудзи, дозування, сonfectionery products, corn germ meal, dosage, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Шевченко, Л. О. Шаран, А. В. Білик, А. В. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 387.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced