Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24273
Title: Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Сахаренко, Оксана Олександрівна
Keywords: кафедра технології консервування
ферментація
дикоросла сировина
капуста
fermentation
raw wild
cabbage
Issue Date: 2013
Citation: Бандуренко, Г. М. Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини / Г. М. Бандуренко, О. В. Бендерська, О. О. Сахаренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 56-58.
Abstract: На основі експериментальних досліджень, встановлено, що додавання дикорослої сировини в технологіях квашеної капусти дають можливість покращити харчову цінність та надати антиоксидантних властивостей. Based on experimental studies, it was found that the addition of wild raw sauerkraut in technology make it possible to improve the nutritional value and provide antioxidant properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24273
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf105.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.