Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
На основі експериментальних досліджень, встановлено, що додавання дикорослої сировини в технологіях квашеної капусти дають можливість покращити харчову цінність та надати антиоксидантних властивостей. Based on experimental studies, it was found that the addition of wild raw sauerkraut in technology make it possible to improve the nutritional value and provide antioxidant properties.
Description
Citation
Бандуренко, Г. М. Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини / Г. М. Бандуренко, О. В. Бендерська, О. О. Сахаренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 56-58.