Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24275
Title: Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
Authors: Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Науменко, Ксенія Андріївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра експертизи харчових продуктів
натуральні ароматизатори
ресторанна продукція
асортимент
natural flavors
restaurant products
assortment
Issue Date: 2013
Citation: Усатюк, О. М. Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції / О. М. Усатюк, К. А. Науменко, Н. Е. Фролова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 93–94.
Abstract: Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24275
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf121.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.