Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів, натуральні ароматизатори, ресторанна продукція, асортимент, natural flavors, restaurant products, assortment

Бібліографічний опис

Усатюк, О. М. Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції / О. М. Усатюк, К. А. Науменко, Н. Е. Фролова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 93–94.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced