Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості.
Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів, натуральні ароматизатори, ресторанна продукція, асортимент, natural flavors, restaurant products, assortment
Бібліографічний опис
Усатюк, О. М. Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції / О. М. Усатюк, К. А. Науменко, Н. Е. Фролова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 93–94.