DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25400

Название: Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups
Другие названия: Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів
Авторы: Kuzmin, Oleg
Obesnyuk, Olga
Kovalchuk, Yana
Ковальчук, Яна Миколаївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Обеснюк, Ольга Олегівна
Ключевые слова: антиоксидант
antioxidant
просочування
пропитка
impregnation
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Obesnyuk, O. Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Obesnyuk, J. Kovalchuk, O. Kuzmin // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції,22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 138.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. Исследование антиокислительной активности настоев из растительного сырья в технологии сиропов для пропитки в кондитерской промышленности. Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25400
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Innovative_technologies_of_AAI_for_the_production_of_syrups.pdf111,89 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback