Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.
Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.
Опис
Ключові слова
antioxidant, просочування, impregnation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Obesnyuk, O. Innovative technologies of aqueous-alcoholic infusions for the production of syrups / O. Obesnyuk, J. Kovalchuk, O. Kuzmin // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції,22–23 березня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 138.