Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25464
Title: Водка: технология, качество, инновации
Authors: Кузьмин, Олег Владимирович
Топольник, Вера Григорьевна
Ловягин, Александр Николаевич
Кузьмин, Владимир Владимирович
Keywords: водка
vodka
нововведення
инновации
innovations
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2011
Citation: Водка: технология, качество, инновации : [монография] / О. В. Кузьмин, В. Г. Топольник, А. Н. Ловягин, В. В. Кузьмин. – Донецк : ДонНУЭТ, 2011. – 307 с.
Abstract: В монографии рассмотрены направления научных разработок с использованием статистических методов исследования, а именно математического планирования эксперимента для решения технологических задач и получения математических моделей основных показателей, характеризующих качество водки. Рассмотрены качественные составляющие технологических потоков процесса производства водки с применением квалиметрических методов исследования, а также возможные инновационные решения по стабилизации её качества. In a monograph directions of scientific developments are considered with the use of statistical methods of research, namely mathematical planning of experiment for the decision of technological tasks and receipt of mathematical models of basic indexes, characterizing quality of vodka. The high-quality constituents of technological streams of process of production of vodka are considered with the use of qualimetric methods of research, and also possible innovative decisions on stabilizing of her quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25464
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монография _16 шр., 1 ин., 2 вар._.pdf12.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.