Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25473
Title: Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції
Authors: Ловягін, Олександр Миколайович
Кузьмін, Олег Володимирович
Шевченко, Лілія Олександрівна
Топольник, Віра Григорівна
Ковальчук, Володимир Петрович
Keywords: лікеро-горілчана продукція
liqueurs and vodka products
перегонка
distillation
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2011
Citation: Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції / О. М. Ловягін, Л. О. Шевченко, В. П. Ковальчук, В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 26. – С. 405-411.
Abstract: У статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань. Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25473
Appears in Collections:Тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.