Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції
У статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань.
Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.
Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції / О. М. Ловягін, Л. О. Шевченко, В. П. Ковальчук, В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 26. – С. 405-411.
