Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25477
Title: До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: якість
quality
електрохімічна активація
electrochemical activating
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2012
Citation: Кузьмін, О. В. До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 29., Т. 2. – С. 238-244.
Abstract: У статті приведено новітні дані щодо перспективності використання електрохімічної активації в процесі отримання технологічної води при виробництві алкогольної продукції. In the article the newest data over are brought in relation to perspective of the use of the electrochemical activating in the process of receipt of technological water at the production of alcoholic goods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25477
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
До_питання_якості...pdf353.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.