До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті приведено новітні дані щодо перспективності використання електрохімічної активації в процесі отримання технологічної води при виробництві алкогольної продукції. In the article the newest data over are brought in relation to perspective of the use of the electrochemical activating in the process of receipt of technological water at the production of alcoholic goods.
Опис
Ключові слова
якість, quality, електрохімічна активація, electrochemical activating, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. В. До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 29., Т. 2. – С. 238-244.